image/svg+xml
Select
image/svg+xml

Widgets

Choose language // Choisir la langue // Alege Limba

Acasa

Se spune ca “nu trebuie sa iti visezi viata, ci sa iti traiesti visele” Paul Valery.

             Menirea noastra este de a crea rulote de vis, pentru iubitorii de frumos.
             In cele ce urmeaza va invitam sa rasfoiti galeria noastra foto, a celor mai de suflet rulote din lemn, amenajete dupa dorintele si pe gustul clientilor nostri.
            Cu o gama diversificata de rulote din lemn, cabanute pentru camping, mobila sculptata si decorata cu picturi manuale, sasiuri din lemn si foisoare mobile , ne adresam atat particularilor cu idei unice si creative de amenajare a gradinilor , cat si intreprinzatorilor din domeniul turismului, dornici de a-si particulariza oferta turistica si de a-si mari capacitatea de cazare turistica, cu eforturi minime.
           Rulotele noastre au dimensiuni cuprinse intre 4 si 8 metri.
 
           Cele de 4 metri pot spre exemplu , tine loc intr-un mod inedit de:
- camera de oaspeti
- camera de vara pentru copii
- birou sau atelier de lucru
- camere pentru muncitori pe santier
Sau boutique-uri mobile .
 
            Rulotele de 6 m pot fi veritabile camera de cazare turistica , pentru doua persoane. Ele pot fi structurate astfel : dormitor/camera de zi + baie sau dormitor si minibucatarie. Bineinteles , capacitatea acestor rulote , poate fi marita de la 2 la 4 persoane, prin alegerea unui mobilier adecvat. Rulotele de 8 metri , sunt adevarate case pe roti, ce pot fi amplasate pe suprafete mici si care se incadreaza extraordinar in peisaj, oriunde ar fi amplasate.
             Aceste rulote, precum si cele de 6 metri sunt ideale pentru cresterea capacitatii de cazare a pensiunilor, camping-urilor , a taberelor scolare , sau pur si simplu, pot devein locuinte ecologice , permanente, utilate corespunzator pentru traiul de zi cu zi a unei familii.
              Pentru crearea rulotei la care ati visat, va stau la dispozitie mesteri si artisti plastici, pregatiti sa transpuna in plan real , pana si cele mai inedite idei.
 
             Pentru mai multe informatii, consiliere si oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati .
 

Mail  : syljustjbp@yahoo.com

 
 
Loading